UPDATE Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Ilfov a murit de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Cuculici, şeful UPU a Spitalului Judeţean Ilfov, a murit noaptea trecută. Medicul, în vârstă de 71 de ani era infectat cu SARS-CoV-2. Deprtamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj de condoleanţe familiei, prietenilor dar şi colegilor doctorului.

UPDATE Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a medicului George Cuculici, şeful secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Ilfov. Dedicat trup şi suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesionişti, pentru care viaţa fiecărui om, cu adevărat conta. Devotamentul, grija pentru oameni dar şi preocuparea constantă de autocunoştere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator. După o luptă grea timp de mai bine de o lună, cu noul Coronavirus, inima domnului doctor, a cedat. Drum lin către Cer, domnule doctor! Condoleanţe familiei, prietenilor dar şi colegilor!” se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Deprtamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

    

Dr. Gheorghe Cuculici a stat internat o lună şi jumătate la Spitalul Judeţean Ilfov. 

Externat între timp, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit şi a fost adus din nou in spital, fiind internat la secţia de Terapie Intensivă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite