Sebastian Lăzăroiu: "Sunt oameni care vor să apară violenţe şi chiar şi victime la mitingul de miercuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, a declarat că vor exista provocatori la mitingul de miercuri. Acestea vor veni din partea "unui partid de opoziţie care se vrea de centru-stânga".

Lăzăroiu a mai spus că îl sfătuieşte pe Victor Ponta ca între Che Guevara şi Nicolae Titulescu să-l aleagă pe cel din urmă.

Mai citiţi şi:

Sindicaliştii pregătesc pentru miercuri "greva grevelor" în faţa Guvernului

VIDEO Sindicaliştii au ieşit în stradă: Manifestaţii în faţa Guvernului şi la Cotroceni

"Sunt informaţii că vor exista provocatori la acest miting. Oameni care sunt interesaţi să apară violenţe şi chiar şi victime. Sunt desigur oameni inconştienţi. Scopurile lor nu au de a face nici cu democraţia şi nici cu statul de drept. Violenţele de stradă nu rezolvă situaţia economică dificilă în care ne aflăm", a spus consilierul prezidenţial, după cum informează Realitatea.

Întrebat la cine se referă când vorbeşte despre oamenii interesaţi că apară violenţe la mitingurile de miercuri, Sebastian Lăzăroiu a sugerat că PSD ar avea astfel de interese. "Mă refer în special la un partid de opoziţie care se vrea de centru-stânga. I-aş atrage atenţia domnului Ponta că Che Guevara nu era de centru-stânga. Şi chiar dacă unii îl eroizează, Guevara a lăsat în urmă multe victime. Îl sfătuiesc pe domnul Ponta ca între Guevara şi Titulescu să îl aleagă pe Titulescu. România are un parcurs european pe care trebuie să îl continue", a precizat consilierul preşedintelui Băsescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite