Se lansează ciocolata "Alteţa Sa Regală Principesa Margareta" şi ciocolata amăruie "A.S.R. Principele Radu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la Palatul Elisabeta, va avea loc un eveniment de lansare a unor produse de ciocolată "cu nume regal". Vor fi prezentate ciocolata cu lapte "Alteţa Sa Regală Principesa Margareta", ciocolata amăruie "Alteţa Sa Regală Principele Radu", cu 55% cacao, precum şi ciocolata amăruie "Castelul Peleş", cu 75% cacao.

"Palatul Elisabeta va găzdui, luni, 6 aprilie 2015, la ora 16.30, evenimentul de prezentare a primelor produse de ciocolată cu nume regal realizate de compania Kandia Dulce. Evenimentul se va desfăşura în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu. Compania Kandia Dulce va prezenta gama de tablete de ciocolată "Kandia Regal", o încununare a celor 125 de ani de istorie comună a Casei Regale a României şi a primei fabrici de ciocolată din ţara noastră. Astfel, vor fi prezentate, în premieră, ciocolata cu lapte "Alteţa Sa Regală Principesa Margareta", ciocolata amăruie "Alteţa Sa Regală Principele Radu", cu 55% cacao, precum şi ciocolata amăruie "Castelul Peleş", cu 75% cacao", se precizează într-un comunicat remis de biroul de presă al Casei Regale.

"Din 30 noiembrie 2014, compania Kandia Dulce a devenit Furnizor al Casei Regale a României, titlu acordat de către Majestatea Sa Regele Mihai I", se mai arată în comunicatul care precizează totodată că evenimentul de la Palatul Elisabeta va celebra "începerea Săptămânii Mari a Paştelui". 

"Cu această ocazie, vor susţine un recital de muzică clasică bursierii programului "Tinere Talente" desfăşurat de Fundaţia Principesa Margareta a României. De asemenea, la eveniment vor participa şi beneficiarii Centrului Comunitar "Generaţii" al fundaţiei, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite