Scotland Yard va trimite anchetatori în dosarul asasinării lui Bhutto, spune Musharraf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă de anchetatori de la Scotland Yard va veni "imediat" în Pakistan pentru a ajuta în ancheta privitoare la asasinarea lui Benazir Bhutto, a declarat miercuri preşedintele Pervez

O echipă de anchetatori de la Scotland Yard va veni "imediat" în Pakistan pentru a ajuta în ancheta privitoare la asasinarea lui Benazir Bhutto, a declarat miercuri preşedintele Pervez Musharraf, relatează AFP, citata de NewsIn.

"Sunt recunoscător premierului Brown că a acceptat cererea mea", a spus Musharraf, referindu-se la premierul britanic Gordon brown.

"Această echipă va veni imediat şi va asista echipa noastră în anchetă. Sper că investigaţiile vor fi efectuate aşa cum trebuie împreună cu Scotland Yard şi suspiciunile vor fi îndepărtate", a subliniat el.

Preşedintele a mai spus că armata şi paramilitarii vor fi desfăşuraţi pentru a asigura buna desfăşurare a alegerilor de la 18 februarie.

Musharraf a mai spus că politiciana de opoziţie Benazir Bhutto a fost ucisă de "terorişti", potrivit unui discurs către naţiune.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite