Scene din filmul „Avatar“, pictate la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Ioan, în vârstă de 28 de ani, încarcerat la Penitenciarul Jilava pentru vătămare corporală, a pictat în ultimele patru luni aproximativ 100 de metri de zid.

El a acoperit betonul care separă curtea deţinuţilor de spaţiul pe unde trec angajaţii cu personaje din filme cunoscute, printre care "Avatar" şi "Eu când vreau să fluier, fluier".

Chiar dacă nu a văzut filmul „Avatar", Ştefan a văzut reclama la televizor şi a fost impresionat de pei­saje. În schimb, a văzut filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", care a fost prezentat în Penitenciarul Jilava chiar de regizorul filmului, în urmă cu două săptămâni.

"Unul dintre actorii care apar în film este coleg de penitenciar cu mine şi asta a făcut ca filmul să-mi pară real. Povestea m-a impresionat pentru că seamănă cu ce se întâmplă aici", a spus ieri Ştefan Ioan. 

Artistul este închis de doi ani la Penitenciarul Jilava şi stă mai bine de opt ore pe zi în atelierul de pictură al penitenciarului, dar pentru că planşele i se păreau prea mici, conducerea penitenciarului i-a pus la dispoziţie un zid. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite