Săptămâna Foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În secolul sedentarismului, oamenii au devenit prizonierii fotoliilor de la birou şi ai canapelelor din sufragerie. Puţini au prins gustul mişcării, fie în aer liber, fie într-o sală de fitness.

Sunt şi persoane care nu se mulţumesc cu mersul pe jos, cu trasul de fiare sau cu alergarea în parc şi caută filosofia mişcării. Om Factory din New York, Statele Unite, este un stabiliment pentru iubitorii de yoga, unde tehnicile străvechi sunt adaptate de maestrul yoghin. Cu ajutorul unor hamace, el a reuşit să-şi transforme învăţăceii într-un cârd de lilieci adormiţi. Această poziţie yoga se numeşte „antigravitaţie".

Martor foto: I-a dat un cap în gură!



Kanthida Jantanct, din Thailanda, are 28 de ani şi cel mai periculos serviciu din lume. În fiecare zi, spre a-i distra pe turişti, ea îşi bagă capul între fălcile înfricoşătoare ale unui crocodil de la grădina zoologică, Bangkok. Face asta de la 10 ani şi câştigă pe lună în jur de o mie de dolari.

image

Superman învinge şi când e sfrijit



După slujba de la biserică, germanii din Seehausen au sărbătorit Adormirea Maicii Domnului în legea lor. Competiţii care mai de care mai trăsnite au avut loc luni, iar participanţii au dat tot ce au avut mai bun în ei pentru a se face de râs. Unul dintre concursurile cele mai haioase a fost cel al bătăilor pe scânduri, la care un Superman mai puţin celebru, evident, a învins.

Iubiri cu lăcăţele

image



Doi îndrăgostiţi se îmbrăţişează lângă un gard plin de lăcăţele ale dragostei, pe Podul Hohenzollern Brücke din oraşul german Köln. Iubirea nu e un secret - aceasta este deviza celor care îşi mărturisesc reciproc sentimentele. Pe acel pod, reţeta fericirii unui cuplu este simplă: ea şi el se destăinuie, apoi inscripţionează un lacăt cu numele lor, îl încuie şi aruncă cheia în apele Rinului.

Un paradis al bărbaţilor cu bere la bord

image



Bărbaţii au singur numitor comun atunci când ies împreună la o terasă, la o partidă de fotbal sau la iarbă verde: berea. O teorie pe care o întăreşte şi acest cuplu de bavarezi autentici, care şi-au scos barca pe lacul Staffelsee. Ei au luat cu ei un al treilea „pasager", rece şi degrabă vărsător de licoare blondă, cu guler. 

Obama-i la pământ, grămada cere vârf!

image



Barack Obama, preşedintele Statelor Unite, şi-a căutat alegători şi a dat de copiii lor. Plecat într-o campanie electorală de trei zile în statele Minnesota, Iowa şi  Illinois, el a promis multe adulţilor, dar nu i-a uitat nici pe cei mai mici. Obama s-a fotografiat cu un grup de copii, extaziaţi că au reuşit să-l atingă pe cel mai puternic om din lume.

image

Votaţi fotografia favorită pe www.adevarul.ro/fotografia

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite