Salariile bugetarilor vor creşte în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Comisiei de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, Adrian Niţu, a afirmat că salariile bugetarilor vor creşte începând din luna octombrie a acestui an, însă ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, l-a contrazis, anunţând că majorarea va avea loc abia din 2012. „Comisia (de buget-finanţe - n.n.) are un dialog pe această temă cu Ministerul Finanţelor şi aceasta este propunerea, prima tranşă de creşt

Celelalte două tranşe vor fi în 2012. Din moment ce nouă ni s-a comunicat această propunere, înseamnă că în discuţiile cu FMI s-a ajuns la concluzia că există spaţiul fiscal necesar", a spus Adrian Niţu. El a fost contrazis de ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţanu, care a precizat, la Realitatea TV, că salariile bugetarilor vor creşte abia din 2012.

Ultima oră: Întâlnire de urgenţă cu FMI

Miniştrii Guvernului Boc au fost chemaţi aseară de urgenţă la Ministerul de Finanţe pentru discuţii cu reprezentanţii FMI în România. Până la ora 22.00 erau aşteptaţi toţi miniştrii la această întâlnire, în care ar urma să se discute problemele cu absorbţia fondurilor europene, datoriile statului, salariile bugetarilor şi rectificarea bugetară. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite