S-a lansat revista "Vacante la Tara"

Din aceasta luna, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) a scos pe piata revista "Vacante la Tara". Revista este destinata atat celor care vor sa calatoreasca prin satele


Din aceasta luna, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) a scos pe piata revista "Vacante la Tara". Revista este destinata atat celor care vor sa calatoreasca prin satele romanesti, cat si proprietarilor de pensiuni turistice si agroturistice din reteaua ANTREC. In plus, cei care doresc sa inceapa o afacere in turismul rural vor putea gasi in paginile revistei suficiente sfaturi utile. "In fiecare numar, revista va oferi cititorilor sai reportaje din diverse zone ale tarii unde exista pensiuni acreditate, precum si interviuri cu personalitati. De asemenea, vor exista si alte rubrici permanente, cum ar fi "Lada de zestre", "Redescopera Romania", "Viata in verde", "Legislatie" si "Portret"", spune Marilena Stoian, presedintele Asociatiei. Pentru inceput, revista "Vacante la Tara" va avea un tiraj de 3.000 de exemplare, urmand ca in primavara sa ajunga la 5.000. Pretul de vanzare este de 35.000 de lei, iar cei care doresc sa o rasfoiasca pot fie sa-si faca abonament, fie sa o cumpere de la chioscuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: