Românilor le-au plăcut cărţile în 2019. Care au fost cele mai citite

Românilor le-au plăcut cărţile în 2019. Care au fost cele mai citite

Cele mai citite cărţi în 2019 sunt despre istorie, politică şi cultură. FOTO: pexels

Anul 2019 a fost un an bun pentru citit. Cel puţin asta spun reprezentanţii librăriilor. Două dintre volumele cu cel mai mare succes la public au fost „Evadare de la Auschwitz” şi „Oraşul fetelor”. Librarii mai anunţă că vânzările au crescut şi cu 40% faţă de o lună obişnuită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai citite cărţi ale editurii Humanitas sunt: „Oraşul fetelor” , Elizabeth Gilbert, „Medicină, nutriţie şi bună dispoziţie”, Simona Tivadar, „Orice om îi este teamă. Un partid, doi ani şi trei premieri”, Radu Paraschivescu, „În lume nu-s mai multe Românii (planetei noastre asta i-ar lipsi)”, Radu Paraschivescu, „Tatuatorul de la Auschwitz”, Heather Morris, conform digi24.ro
 
Cele mai citite cărţi ale editurii Polirom sunt: „Sapiens. Scurtă istorie a omenirii”, Yuval Noah Harari, „Homo Deus. Scurtă istorie a viitorului”, Yuval Noah Harari, „21 de lecţii pentru secolul XXI”, Yuval Noah Harari, „Arsă de vie”, Souad şi Marie-Thérese Cuny. 
 
Cele mai citite cărţi ale editurii Corint sunt:  „Evadare de la Auschwitz”, de Joel C. Rosenberg, „Conversaţii cu Regele Mihai”, de Stelian Tănase şi „Maria Tănase. Artista, omul, legenda”, de Stejărel Olaru. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: