România solicită încă 4 milioane de doze de vaccin anti- Covid de la Pfizer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
302 042 de doze vor fi disponibile chiar din trimestrul al doilea FOTO: Shutterstock
302 042 de doze vor fi disponibile chiar din trimestrul al doilea FOTO: Shutterstock

Guvernul a aprobat joi un Memorandum prin care Ministerul Sănătăţii încheie o nouă comandă pentru achiziţionarea a peste 4 milioane de doze opţionale de vaccin împotriva COVID- 19 produs de compania BioNTech / Pfizer, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

 „La solicitarea Ministerului Sănătăţii, Executivul a aprobat în şedinţa de astăzi, 15 aprilie 2021, Memorandumul cu tema: Aprobarea semnării celui de-al patrulea Formular de comandă de vaccin împotriva Covid -19 produs de compania BioNTech / Pfizer pentru o cantitate de 4.260.269 de doze opţionale de vaccin împotriva COVID- 19 produs de compania BioNTech / Pfizer”, informează  Ministerul Sănătăţii.

Conform documentului, Ministerul Sănătăţii primeşte aprobarea de a încheia o nouă comandă pentru achiziţionarea a 4.260.269 doze de vaccin împotriva COVID- 19 produs de compania BioNTech / Pfizer. 

Conform sursei citate ,302 042 de doze vor fi disponibile chiar din trimestrul al doilea. 

“Continuarea şi accelerarea campaniei de vaccinare reprezintă unul dintre obiectivele importante. Astăzi am aprobat achiziţionarea unui număr suplimentar de vaccinuri împotriva COVID-19”, a declarat Florin Cîţu, premierul României.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite