Rita Mureşan şi-a operat fetiţa a şasea oară - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rita Mureşan şi-a operat fetiţa a şasea oară - Revista presei mondene
Rita Mureşan şi-a operat fetiţa a şasea oară - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre operaţia suferită de fiica Ritei Mureşan, accedentul de avion în care a fost implicată Brooke Shields sau declaraţiile lui Costin Mărculescu despre Ioan Luchian Mihalea. Printre alte subiecte, Zăvoranu şi-a concediat bodyguardul, iar Lady Gaga va juca în Gossip Girl.


Rita Mureşan şi-a operat fetiţa a şasea oară.

Problemele de sănătate ale Rebecăi i-au reunit, la greu, pe Rita şi pe Nelu Mureşan. Cei doi se află acum în Germania, alături de fiica lor cea mare, care a suferit a şasea operaţie de reconstrucţie a mâinii. Numai mamă să nu fii în asemenea situaţie. Celebra creatoare de modă Rita Mureşan tremură de griji pentru fetiţa ei cea mare, care a trecut, marţi printr-o nouă intervenţie chirurgicală la mâna dreaptă, scrie Click.

Brooke Shields, accident de avion. Brooke Shields (44 de ani) a fost implicată într-un accident de avion la sfârşitul săptămânii trecute, împreună cu actorul Jim Belushi, pe aeroportul din Hearst Castle, California. Aparatul de zbor s-a ciocnit de un automobil parcat, după ce pilotul a coborât uitând să acţioneze frâna. De altfel, el este cel care i-a ajutat să iasă pe cei aflaţi în avion, anunţă Click.

Costin Mărculescu: "Mihalea mi-a făcut avansuri".
La mai bine de 15 ani de la asasinarea cantăreţului şi dirijorului grupului Minisong, Ioan Luchian Mihalea, actorul Costin Mărculescu face dezvăluiri şocante. El afirmă că artistul, despre care se ştie că era homosexual, i-a propus să aibă o relaţie cu el. “Pe Oanţă (Mihalea, n.r.) l-am cunoscut în vara lui ’93, la un spectacol pe care l-am susţinut împreună. Eram vecini de cartier, locuiam amândoi în Drumul Taberei, în Bucureşti. Ştiam despre orientările lui sexuale, aşa că am preferat să nu-i caut prea mult prietenia”, a povestit Costin Mărculescu pentru Libertatea.

Zăvoranu şi-a concediat bodyguardul.
Marţi după-amiază, la sediul OTV a izbucnit un scandal fără precedent. Cu jumătate de oră înainte de a-şi începe emisiunea, Oana Zăvoranu a remarcat că-i lipsesc lucruri din cabina personală - o pereche de cizme Burbery de 3.000 de euro, două curele, două lanţuri şi un top în valoare de alte 3.000 de euro. Vedeta a convocat pe loc o şedinţă generală pentru a găsi vinovatul şi a refuzat să intre în direct, informează Cancan.

Lady Gaga va juca în Gossip Girl. După ce Shakira a acceptat cu mare entuziasm să-şi joace propriul rol într-un episod din "Betty cea urâtă", acum şi Lady Gaga a primit o ofertă similară. Cântăreaţa se va interpreta pe ea însăşi în celebrul serial american "Gossip Girl". Aceasta a fost extrem de încântată de propunere mai ales că pelicula se bucură de un succes nebun printre adolescenţi, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite