Revelion în butoi în judeţul Buzău

Un număr de 12 tineri vor petrece Revelionul 2008 în şase butoaie amplasate într-o pensiune din localitatea Pietroasele, Buzău. Tinerii sunt din Bucureşti, Câmpulung Muscel şi Buzău şi

Un număr de 12 tineri vor petrece Revelionul 2008 în şase butoaie amplasate într-o pensiune din localitatea Pietroasele, Buzău.

Tinerii sunt din Bucureşti, Câmpulung Muscel şi Buzău şi vor plăti câte 50 de lei de persoană, la care se adaugă meniul format din iepure cu struguri la ceaun, grătar vânătoresc şi vinuri de regiune, Tămâioasă de Pietroasele şi Fetească neagră de Dealul Mare.

Proprietarul ineditei pensiuni, Vasile Roşca, viticultor din zonă, a declarat pentru Rompres că 'solicitările au fost de zece ori mai mari decât posibilităţile de cazare, iar locurile au fost ocupate din luna noiembrie'. Cele şase butoaie gigant transformate în camere luxoase de pensiune au fost cumpărate de proprietar de la o cramă viticolă intrată în faliment.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările