Relatia Andreei Marin cu Ion Tiriac naste un documentar despre Thailanda

"Thailanda 2004: Academia de turism" - astfel si-a intitulat Andreea Marin expeditia de zece zile in care va porni duminica la drum, alaturi de partenerul ei de calatorie, Calin Vrabie. Programul

"Thailanda 2004: Academia de turism" - astfel si-a intitulat Andreea Marin expeditia de zece zile in care va porni duminica la drum, alaturi de partenerul ei de calatorie, Calin Vrabie. Programul imbraca acelasi format ca si cel de anul trecut (cand diva Surprizelor a escaladat Kilimanjaro) - documentar de televiziune asociat cu jurnal de calatorie. "Nu ne dorim un documentar pur comercial, ci vrem sa ne identificam cu locuitorii Thailandei. Vom alege locuri mai putin vizitate si accesibile, vom incerca sa experimentam lucruri pe care nu le poti trai intr-o excursie obisnuita", a declarat Andreea la conferinta de presa de dinaintea plecarii. Bugetul calatoriei se ridica undeva la suma de 10.000 dolari, o mare parte din cheltuieli fiind suportata de "Tiriac Travel", agentia de turism a lui Ion Tiriac, cu care Andreea este, dupa cum marturiseste, foarte buna prietena. Stiri si fotografii din aceasta expeditie vor fi publicate pe site-ul info@tiriac-travel.ro, iar documentarul va fi difuzat, la intoarcerea in tara, de postul national de televiziune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: