Regele Mihai I şi Regina Ana le doresc românilor bucurii, noroc şi sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regele Mihai I şi Regina Ana le doresc românilor un An Nou plin de bucurii, noroc, sănătate şi împliniri, într-un mesaj făcut public pe 1 ianuarie.

„Majestăţile Lor Regele Mihai I şi Regina Ana, împreună cu toată Familia Regală, vă ureză un An Nou plin de bucurii, noroc, sănătate şi împliniri! Sărbători fericite! La mulţi ani!“, se arată în mesajul postat pe blogul şi pe pagina de Facebook a Casei Regale a României. Urarea este însoţită de o fotografie în care sunt înfăţişaţi Regele Mihai şi Regina Ana lângă un brad de Crăciun.

Regele Mihai I a transmis, pe 24 decembrie, şi tradiţionalul său mesaj anual de Crăciun.

„Naţiunea română a avut de făcut o importantă alegere democratică la sfârşitul anului şi sper ca domnia legii şi respectul faţă de rostul instituţiilor statului să fie de neclintit“, a transmis Regele Mihai în mesajul său de Crăciun. Totodată, acesta a salutat „ataşamentul“ românilor faţă de Coroană.

image

Regina Ana şi Regele Mihai I, lângă pomul de Crăciun FOTO Arhivă personală Casa Regală a României


Mesajul de Crăciun al Regelui Mihai: Naţiunea a făcut o importantă alegere democratică. Domnia legii, de neclintit „Naţiunea română a avut de făcut o importantă alegere democratică la sfârşitul anului şi sper ca domnia legii şi respectul faţă de rostul instituţiilor statului să fie de neclintit“, transmite Regele Mihai în mesajul său de Crăciun. Totodată, acesta a salutat „ataşamentul“ românilor faţă de Coroană.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Regele Mihai, la 67 de ani „de când a fost forţat de comunişti să abdice“ Preşedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe Facebook dedicat Regelui Mihai, astăzi, la împlinirea a „67 de ani de când Regele a fost forţat de comunişti să abdice“.

FOTO Regele Mihai l-a decorat pe Lech Walesa. Oamenii care au scris istoria Europei de Est  s-au adunat la Bucureşti Fostul preşedinte al Poloniei a fost decorat aseară, la Palatul Elisabeta, din Bucureşti, în prezenţa a opt foşti şefi de stat din Europa răsăriteană. Lech Walesa a primit Ordinul „Coroana României” în Grad de Mare Cruce.

Alegeri prezidenţiale 2014. Iohannis: „Nu l-am invitat pe Regele Mihai la ceremonia mea de învestire“ Klaus Iohannis, preşedintele ales al românilor, dezmite informaţia apărută în spaţiul public potrivit căreia acesta a lansat o invitaţie către Regele Mihai I de a participa la ceremonia de învestire în funcţia de şef al statului.

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a luat prânzul cu Regele Mihai Regele Mihai îşi serbează ziua de naştere la Palatul Elisabeta. Regele a ieşit la balcon şi a salutat mulţimea adunată în curtea Palatului. Ulterior, Regele l-a primit pe preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, pe care l-a invitat la un prânz privat la Palatul Elisabeta.

Regina Ana a împlinit 91 de ani. „Trăiesc prezentul. Mâine vine mereu cu un mare semn de întrebare” Joi, pe 18 septembrie, Regina Ana, soţia Regelui Mihai, a ajuns la cea de-a 91-a aniversare. O viaţă în care a fost şi mamă de cinci fete, şi infirmieră de război, şi vânzătoare de flori artificiale, şi Regina unei naţiuni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite