Reacţia unui cetăţean străin vaccinat în România: „It rocks!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un cetăţean străin a fost entuziasmat de faptul că s-a putut programa şi vaccina în România.
Un cetăţean străin a fost entuziasmat de faptul că s-a putut programa şi vaccina în România.

Un cetăţean străin, rezident în România, s-a vaccinat în comuna ilfovean Periş şi a postat despre experienţa sa pe Facebook. Mesajul bărbatului a fost preluat şi de pagina RO Vaccinare.

Jan Erick Cardon spune că s-a programat uşor şi că vaccinarea s-a desfăşurat fără probleme. El s-a imunizat cu serul Moderna.

„Gata, vaccinat, prima doză cu Moderna! Ca rezident străin stabilit în România, mă bucur că am avut posibilitatea să mă programez pe platformă la fel ca orice cetăţean român! Centrul de vaccinare este în sala de sport Periş. Totul a mers rapid, echipa medicală este super amabilă, competentă. Trăiască România! Trăiască Europa! It rocks! ”, a scris Jan Erick Cardon pe Facebook.

Cetăţenii străini cu drept de şedere în România se vor putea programa direct în platforma de vaccinare anti-COVID, a anunţat la sfârşitul lunii martie preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea, Valeriu Gheorghiţă.

Cetăţenii români sau străini cu drept de şedere în România care au fost vaccinaţi cu prima doză de vaccin anti-COVID în alt stat, dar se află acum pe teritoriul ţării noastre, pot primi doza de rapel fără programare, dacă aleg un centru din ţara noastră şi îl contacteză cu minim 72 de ore înainte de inoculare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite