Reacţia unui bărbat la adresa unui medic care nu respectă regulile sanitare: Nu-l serviţi pe boul ăsta dacă nu are mască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Constantinescu, medicul care la debutul pandemiei de coronavirus se oferea să se infecteze cu SARS-CoV-2, a povestit, sâmbătă, un episod care i s-a întâmplat la magazinul din cartier. Un bărbat a intrat după el şi i-a cerut vânzătoarei să nu-l servească pentru că nu respecta măsurile sanitare obligatorii.

Medicul Răzvan Constantinescu a povestit, sâmbătă, cum, în timp ce se afla la cumpărături la magazinul din cartier, un bărbat a intrat după el strigând să nu fie servit. „Nu-l serviţi pe boul ăsta dacă nu are mască! Şi mai e şi medic! Şi face campanie împotriva virsului la TV!”, ar fi strigat bărbatul după Constantinescu. Medicul a povestit că doar a zâmbit şi l-a ignorat. „Lumea este alienată, iar această alienare nu este întâmplătoare, e una programatică”, a povestit acesta, conform publicaţiei online Bugetul.ro

Răzvan Constantinescu a fost unul dintre cadrele medicale care s-a exprimat împotriva purtării măştii de protecţie, oferindu-se la începutul pandemiei să se infecteze cu „virusul vieţii”. „Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloţeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieţii. Să vadă şi ei un medic nevaccinat «antigripal» (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deşi «a susţinut ciuma roşie»”, spunea medicul. 

Răzvan Constantinescu contrazice lumea medicală şi afirmă că virusurile precum SARS-CoV-2 reprezintă un pericol vital numai pentru categoriile cu risc maxim precum cei înaintaţi în vârstă, cirotici sau neoplazici.  Generaţia «i-phone» poartă barbă şi glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu ştiu ce ţară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-şi facă rost de vreo leucemie şi apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul”, mai declara acesta.

Reamintim că masca de protecţie este obligatorie în spaţiile publice inclusiv pentru persoanele vaccinate împotriva noului coronavirus. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite