Raed Arafat, după ce o persoană i-a reproşat că e revoltător ce s-a întâmplat la Balş: „Aţi venit să urlaţi? Revolta e în capul dumneavoastră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un incendiu de proporţii a avut loc la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti, vineri dimineaţă, în jurul orei 5:30 FOTO Mediafax/Andreea Alexandru
Un incendiu de proporţii a avut loc la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti, vineri dimineaţă, în jurul orei 5:30 FOTO Mediafax/Andreea Alexandru

Şeful DSU Raed Arafat a fost interpelat de un bucureştean la intrarea în curtea Institutului Matei Balş, acolo unde vineri dimineaţă a izbucnit un incendiu la unul dintre pavilioanele suport-COVID. Bărbatul i-ar fi amintit secretarului de stat de tragedia din Colectiv şi a spus că „ardem ca şobolanii” în spitale.

După declaraţiile făcute la Institutul „Matei Balş” din Capitală acolo unde se află împreună cu ministrul sănătăţii Vlad Voiculescu şi medicul Adrian Streinu Cercel, Arafat a fost oprit de un bucureştean în momentul în care se îndrepta spre intrarea în spital.

Bărbatul l-ar întrebat de controalele promise de autorităţi în spitale, moment în care Arafat i-ar fi spus să aştepte rezultatele anchetei cu privire la incendiul de vineri. 

Cetăţean: Nu se poate aşa ceva, ardem ca şobolanii în spitale, ca la Colectiv! 

Vlad Voiculescu: Aşa e, e de neacceptat.

Raed Arafat: Aţi venit să urlaţi? 

Cetăţean: Păi, sunt revoltat! Unde sunt controalele promise, domnule Arafat? 

Raed Arafat: Revolta e în capul dumneavoastră acum. Vă rog să lăsaţi situaţia până vor veni pompierii să vă spună care este cauza incendiului. Ultimul control la Matei Balş a fost făcut în noiembrie. 

Un incendiu de proporţii a avut loc la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti, vineri dimineaţă, în jurul orei 5:30. Incendiul s-a soldat cu 4 morţi.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite