Puiu Haşotti rămâne în spital. El a suferit o criză hipertensivă, înainte de începerea şedinţei de Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiu Haşotti, ministrul Culturii
Puiu Haşotti, ministrul Culturii

Liberalul Puiu Haşotti, ministru al Culturii, a fost dus la spital, după ce a acuzat dureri în piept şi că îl "deranjează ininima".

UPDATE 14.39: Starea de sănătate a ministrului Culturii, Puiu Haşotti, este bună, însă acesta va rămâne internat la Spitalul Floreasca din Capitală cel puţin până duminică, pentru finalizarea investigaţiilor necesare în urma crizei hipertensive, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii unităţii medicale.

"Este în stare bună, dar rămâne internat. Este exclus să plece din spital sâmbătă, pentru că nu toate investigaţiile se pot face imediat", au spus sursele citate.

UPDATE 11.22: Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, se află la Spitalul Floreasca, unde i se fac investigaţii. Reprezentanţii unităţii sanitare au declarat pentru Mediafax că ministrul Culturii a suferit o criză hipertensivă.

El le-a spus unor colegi de Guvern, înainte de începerea şedinţei Executivului, că nu se simte prea bine.

Când premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria, ministrul Culturii i-a spus că îl deranjează puţin inima.

Medicii de la SMURD solicitaţi l-au consultat în clădirea Guvernului şi, probabil, starea lui Haşotti nu era chiar aşa de gravă, deoarece l-au lăsat să plece la spital cu maşina ministerului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite