Protest în Piaţa Victoriei pentru încetarea stării de alertă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Cataramă s-a adresat protestatarilor.
Viorel Cataramă s-a adresat protestatarilor.

Sute de persoane au protestat, sâmbătă seară, în Piaţa Victoriei, solicitând încetarea stării de alertă din România. De la manifestaţie nu a lipsit nici omul de afaceri Viorel Cataramă, cel mai aprig susţinător al revenirii la normal pentru repornirea economiei.

Protestatarii au purtat pancarte prin care solicitau demisia preşedintelui Klaus Iohannis, cu mesaje precum „Frica ucide România” sau prin care solicitau ca toţi bolnavii să fie trataţi în spitale.

Viorel Cataramă a dat mâna cu manifestanţii care militau pentru încetarea stării de urgenţă şi chiar le-a vorbit prin megafon.

Anterior, el a scris pe Facebook că, în Piata Victoriei, se naşte Mişcarea Patrioţilor Români, o forţă care luptă pentru suveranitatea României. „Condamnam cu fermitate suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale oamenilor, acţiuni comise abuziv, conştient şi asumat prin încălcarea Constituţiei, de către preşedintele ţării şi toate partidele parlamentare!

Milioane de concetăţeni au fost aduşi în pragul nebuniei, al sărăciei sau chiar al foametei, milioane de români au fost consideraţi infractori şi arestati la domiciliu fiind găsiţi vinovaţi că au peste 65 de ani.”, a scris omul de afaceri.

Cataramă a cerut realizarea unei anchete şi pedepsirea celor care au închis spitalele în perioada stării de urgenţă şi din cauza cărora au murit „oameni nevinovaţi”. El a mai spus că „în fruntea ţării se află oameni fricoşi, laşi şi corupţi”, care au devalizat bugetul statului.

În final, Cataramă a susţinut că în România „a fost instaurată dictatura politico-medicală” din cauza coronavirusului, pe care l-a numit o „alarmă falsă”.

Viorel Cataramă a mai participat la un protest imediat după ieşirea din starea de urgenţă. Şi atunci a criticat modul în care autorităţile au gestionat pandemie. În aceeaşi perioadă, omul de afaceri a fost testat negativ cu COVID-19, după ce a mers într-o comunitate focar pentru a se autoinfecta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite