PROGNOZA METEO Cum va fi vremea în următoarele zile în Bucureşti. Poleiul şi gheţuşul, nelipsite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Temperaturile vor fi aproape de zero grade Celsius în Capitală, începând din această seară şi până vineri seara. Cel puţin aşa arată prognoza meteo specială pentru Bucureşti.

Potrivit meteorologilor, vântul va bate destul de puternic şi vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă, care vor crea condiţii de polei şi gheţuş. 

În intervalul miercuri, ora 20.00 - joi, ora 08.00, va ploua slab, iar vântul se va intensifica treptat, astfel că dimineaţa va atinge la rafală viteze de 40 - 45 de kilometri pe orp, formându-se astfel polei şi gheţuş. 

Joi, în cea mai mare parte a intervalului, vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze la ralaă de 50 - 55 de kilometri pe oră. Potrivit meteorologilor, va ploua în special la periferia oraşului astfel că probabilitatea de apariţie a gheţuşului va fi ridicată. 

În dimineaţa de vineri, 25 ianuarie, vântul va diminua în intensitate – rafale în jur de 35…45 km şi este posibil să se semnaleze precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad. 

Tot vineri vor fi precipitaţii, temporar, dar slabe cantitativ, cel mai probabil sub formă de lapoviţă şi ninsoare, îndeosebi dimineaţa, când vor fi condiţii de polei şi gheţuş, iar vântul va sufla cu rafale de până la 40 - 45 de kilometri pe oră. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite