Probă de sex cu politicieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă, Fotomodelele agenţiilor Star Models şi Diva Models şi Nicolae Bănicioiu
Robert Negoiţă, Fotomodelele agenţiilor Star Models şi Diva Models şi Nicolae Bănicioiu

Deputaţii Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu sunt implicaţi, alături de interlopi şi VIP-uri, în cel mai mare scandal sexual din ultimii ani .Cei doi sunt citaţi ca martori într-un dosar DIICOT în care doi directori de agenţii de fotomodele sunt acuzaţi de trafic de persoane, trafic de minori şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.

Rechizitoriul procurorilor DIICOT din dosarul sexual

Arădeanca Debora, damă de companie în dosarul "Prostituție și politicieni"

UPDATE Vezi cum a fost ademenită Debora să se prostitueze în clubul Babylon din Viena

Prin intermediul agenţiilor de modă Star Models şi Diva Models, Ion Tămârjan şi soţii Costan racolau tinere minore şi majore, pe care le convingeau să se prostitueze în Austria. Înainte de a ajunge pe piaţa austriacă, „modelele" treceau prin paturile unor cunoscuţi interlopi, oameni de afaceri şi de televiziune. Cel mai întâlnit personaj în rechizitoriul procurorilor este Robert Sorin Negoiţă, deputat PSD şi om de afaceri, divorţat de nouă ani, tată a doi copii.
CITEȘTE ȘI: Ion Tămârjan, proxenetul fraților Negoiță?
„Negoiţă Robert Sorin, cu care martora a mai întreţinut şi altădată acte sexuale, fie în locuinţa sa, fie în hotel, i-a propus de câteva ori să întreţină acte sexuale şi cu prieteni de-ai săi printre care Bănicioiu Nicolae şi Enache Adrian. A acceptat numai în cazul celui din urmă. De asemenea, inculpatul Tămârjan Ion Valeriu i-a propus să întreţină acte sexuale şi cu Rasitzaimoglu Muammer Tahir, iar martora a acceptat suma de 200 de euro, întrucât avea nevoie de bani", se arată în dosarul de la DIICOT. Bănicioiu a explicat că nu are nicio legătură cu acest scandal, deoarece este într-o relaţie şi că intenţionează să se căsătorească anul viitor. 

Dosarul „Prostituţie şi politicieni“: Cum au scăpat şapte oltence de capcana agenţiei de modele care plasa dame de companie în Viena

Momite cu televiziunea publică

Din cele aproximativ 300 de pagini scrise de anchetatori reiese că, printre alţii, omul de afaceri Robert Negoiţă, solistul Adrian Enache, interlopul constănţean Beinur Nureidin şi directorul TVR 2, Răzvan Nicolescu, au beneficiat de serviciile amoroase ale tinerelor racolate pentru modeling.

„Inculpatul Ion Tămârjan i-a făcut cunoştinţă Irinei (fotomodel n.r.) cu Nicolescu Răzvan Mihail - directorul TVR 2,  cu care a întreţinut acte sexuale crezând că o va ajuta să participe la emisiunile postului public de televiziune", se mai arată în rechizitoriu.

Contactat telefonic de redactorii „Adevărul de Seară", Nicolescu s-a arătat surprins de informaţie şi a cerut răgaz până să comenteze. Ulterior, nu a mai răspuns la telefon. Solistul Adrian Enache a ţinut însă să precizeze că numele lui apare în ancheta procurorilor pentru simplul fapt că „Adrian Enache este un subiect care vinde".

Proxenetul, apărat de fete

Ion Tămârjan, zis şi Terra, este originar din Slobozia. A pus bazele agenţiei Star Models în anul 2001, agenţie care a cooptat, în primă fază, tinere din Ialomiţa, pe care le propulsa la concursurile de miss din judeţ. „Eu am lucrat cu Terra încă de când a pus bazele acestei agenţii. Am mers cu el la multe prezentări de modă şi pot să vă spun cu mâna pe inimă că s-a comportat exemplar cu noi", a spus, ieri, pentru „Adevărul de Seară", Mihaela, unul dintre manechinele care au făcut parte din Star Model Agency, în perioada 2002-2008.

Tânăra ne-a mărturisit că în vara lui 2008 a participat la un concurs de miss chiar la Rin Grand Hotel, proprietatea fraţilor Negoiţă. „Am fost găzduite la acest hotel timp de o săptămână. Acolo ne-am întâlnit şi cu Robert Negoiţă, care mai asista pe la repetiţiile noastre, dar, în afară de un simplu «Bună!», nu l-am auzit să ne zică altceva. Iar Terra nu ne-a dat niciodată nimic de înţeles că ar vrea şi altceva de la noi, decât să defilăm pe podium", a declarat Mihaela.

„Fratele meu voia să facă greva foamei"

Sora lui Terra, Cristina Tămârjan, spune că fratele ei se consideră nevinovat. „Totul are legătură politică, probabil că vor să prindă cu mâţa în sac nişte persoane sus puse şi Ionuţ a picat ca musca în lapte. A vrut chiar să intre în greva foamei, pentru că anchetatorii i-au acordat prea puţin timp pentru studiul dosarului", a spus Cristina.  Ioana Popa

„Ciuta asta nu e de viitor, e de control!"

Convorbire purtată de Cornel Relu Costan (inculpat) cu Beinur Nuredin (martor) la data de 11.04.2008, ora 23.10.

BEINUR: Hai! Aveai ceva? Dacă nu, nu mai suna să nu mă fac de... Dacă e ceva.
CRC: Păi nu! Ştii, eu ce să zic? E o ciutănică. Ştii?
BEINUR: Aa!
CRC: Drăguţică, aşa, ştii! E frumuşică, nu ştiu ce. Înţelegi? Aşa, iar mâine, mâine pe zi, când vii la prezentare o s-o, o să te vezi cu asta. Ştii?
BEINUR: Cu care?
CRC: Cu asta care (posibil "o să o ajut"), e bine să o (neinteligibil). Ştii, înţelegi?
BEINUR: Da.
CRC: Păi acolo s-o f..e cu noi, bem un suc o ceva, aia. Ştii? Adică să fie un motiv de schimbat numere de telefon, ştii?
BEINUR: Bine, tată.
CRC: Nu te gândi, că ciuta asta nu e de viitor. Ştii? E drăguţă, dar nu e de viitor!
BEINUR: Am înţeles. Să-i rup fălcile!
CRC: Păi da! De control, aşa!

Convorbire purtată de Robert Negoiţă (martor) şi Ion Valeriu Tămârjan (inculpat), la data de 31.07.2008, ora 22.59.

ROBERT: A, tu ai fost acolo la Diana! Nu?
TIV: Nu, n-am fost, n-am fost! Decât acum aş vrea să... să fiu (neinteligibil). Am simţit-o un pic pozitivă, aşa că... şi-ar dori momentul magic.
ROBERT: Du-te! Ia zi-mi şi mie, dar la... Urziceni ai fost?
TIV : Nu, nu! Dar vezi că vrea să fie de-a noastră! Eu aş vrea să încerci tu acolo! Că la mine se cam fereşte un pic aşa, dar o simt şi pe ea pozitivă. De fapt mi-a şi zis că îşi doreşte, dar cât mai discret aşa...
ROBERT: Păi, haide că... eventual încerc să, încerc să mă duc eu în seara asta pe acolo.
TIV: Îhî, îhî! Perfect, perfect! E la camera... 2053, Urziceni-ul... sau 52.
ROBERT: Ia, zi tu să mă sune!
TIV: Ok, ok! Hai că o sun acum.
ROBERT: Sau să-mi dea un bip sau un mesaj. Da?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite