Prinţesa moştenitoare Margareta de România a primit Medalia de Aur a Semilunei Roşii iordaniene

Prinţesa moştenitoare Margareta de România a primit Medalia de Aur a Semilunei Roşii iordaniene

Principesa Margareta in Iordania, FOTO familiaregala.ro

Prinţesa moştenitoare Margareta de România a fost distinsă cu Medalia de Aur a Societăţii Naţionale a Semilunei Roşii din Iordania, în cadrul unei vizite în regatul haşemit, relatează agenţia iordaniană de ştiri Petra.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţesa a fost primită luni de preşedintele Semilunei Roşii iordaniene Mohammad Al Hadid şi de membri ai conducerii Federaţiei Internaţionale a Societăţilor Crucii Roşii şi Semilunei Roşii (IFRC), din care organizaţia iordaniană face parte.

Ea a fost însoţită în cadrul acestei vizite de ambasadorul României în regat Nicolae Comănescu şi o delegaţie.

În cadrul reuniunii, Hadid a prezentat atât istoria şi activităţile umanitare ale IFRC la nivel local, regional şi internaţional, cât şi misiunea Federaţiiei care primeşte refugiaţi sirieni de la începutul războiului civil din Siria, în 2011.

Prinţesa moştenitoare Margareta a vizitat Spitalul Semilunei Roşii iordaniene. În cadru acestei vizite ea a fost informată despre rolul umanitar al spitalului în ajutorarea şi îngrijirea medicală a refugiaţilor sirieni în cadrul clinicilor societăţilor Semilunei Roşii kuwaitiene şi irakiene.

Hadid i-a decernat prinţesei Medalia de Aur a Semilunei Roşii iordaniene, cea mai înaltă distincţie acordată de organizaţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările