Primarul Basescu anuleaza in graba o retrocedare ilegala

Primarul Capitalei, Traian Basescu, a fost nevoit sa-si anuleze propria dispozitie prin care retroceda un imobil din Calea Serban Voda, sector 4. Sesizat de doua petente, prefectul Capitalei, Petre

Primarul Capitalei, Traian Basescu, a fost nevoit sa-si anuleze propria dispozitie prin care retroceda un imobil din Calea Serban Voda, sector 4. Sesizat de doua petente, prefectul Capitalei, Petre Botezatu Enescu, a verificat modul in care cetateanul strain Jordan Nickolas a primit, in februarie 2003, in baza Legii 10/2001, un imobil cu subsol si patru etaje, in suprafata de 266,47 mp. Din documentele de la dosar a reiesit clar ca imobilul respectiv a apartinut lui Iordache Minciulescu, care l-a lasat prin testament Camerei de Comert si Industrie Bucuresti. Din acte nu a reiesit insa ca cetateanul strain este mostenitor al lui Minciulescu. In timpul verificarilor Prefecturii, primarul Traian Basescu a fost nevoit sa revoce in mare graba dispozitia de retrocedare (nr. 820/11.02.2003), ca fiind nelegala.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările