Posibilă funcţionare îngreunată a serviciului de emitere rovinietă şi a sistemului de plată a taxei de trecere la Feteşti şi Cernavodă, la noapte

Posibilă funcţionare îngreunată a serviciului de emitere rovinietă şi a sistemului de plată a taxei de trecere la Feteşti şi Cernavodă, la noapte

FOTO Mediafax

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că este posibil ca în această noapte, între orele 1.00 şi 4.00, plata rovinietei şi a taxei de pod să fie îngreunată sau chiar întreruptă din cauza unor lucrări de mentenanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

"În data de 06.05.2018, intervalul orar 01:00 - 04:00, este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic", precizează CNAIR.
 
Compania informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că "achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti şi Cernavodă în data de 06.05.2018, se poate realiza pâna cel târziu ora 24:00 a zilei următoare".
 
De asemenea, mai precizează că "utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în data de 06.05.2018 infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24:00 a zilei respective".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările