Poliţistul Marian Godină prezintă un bon fiscal de la cantina MAI: „Ciorbă la 1,8 lei... bun tare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
godina bon

O ciorbă, o chiflă şi un ardei iute costă, la cantina MAI, nici mai mult, nici mai puţin decât 2,36 lei, conform unui bon fiscal postat pe contul său de Facebook de poliţistul Marian Godină. Postarea a strând o serie de reacţii din partea internauţilor.

Poliţistul Godină susţine că unii poliţişti care au participat la protestul de joi din faţa sediului ministerului au intrat să mănânce, însă ulterior nu li s-a mai permis şi altora accesul.

Conform lui Godină, câţiva poliţişti aflaţi la protest au intrat şi au mâncat la cantină, bonul primit indicând că o ciorbă de pui a costat 1,80 lei, o chiflă a fost 0,33 lei, iar preţul unui ardei iute a fost 0,23 lei, astfel că întregul meniu a costat 2,36 lei.

„Apoi băieţii de acolo s-au prins şi au interzis accesul. Măcar au rămas cu bonul. Ciorbă la 1,8 lei... bun tare!", comentează poliţistul, care a postat şi imaginea bonului pe Facebook.

Peste 1.200 de poliţişti au protestat joi, la sediile Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Muncii, cerând majorarea salariilor şi a sporurilor. Protestatarii au scandat „Hoţii“, au cântat imnul naţional şi au purtat pancarte pe care scria „Poliţist, caut slujbă de şofer la Ambulanţă“, „La bani mereu ne-aţi amânat, dar astăzi noi ne-am săturat“, „Poliţist, nu cerşetor“ şi „Nu dormeam, dar ne-am trezit... rămâne cum am stabilit“.

Aproximativ 80.000 de angajaţi ai Ministerului de Interne vor beneficia de majorările salariale decise după discuţiile cu reprezentanţii angajaţilor MAI care au protestat în faţa sediilor MAI şi Ministerului Muncii. Majorările reprezintă un efort bugetar de 13 milioane de lei lunar, a declarat, joi, ministrul de Interne, Carmen Dan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite