Pledoarie pentru boală, vacanţe şi distracţie

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Dacă vă interesează o carieră solidă, pe termen lung, şi dacă nu aveţi bani fără limită în cont, luaţi-o mai încet cu vacanţele şi cu distracţia şi transferaţi o parte din banii de acolo către haine mereu frumoase şi elegante, faceţi analize de sânge şi de urină din 6 în 6 luni şi remediaţi urgent orice beteşug, oricât de minuscul ar fi el şi oricât de neînsemnat vi s-ar părea, aveţi mare, mare grijă la cum arătaţi.

Un calcul sumar o să vă arate că e, totuşi, incomparabil mai ieftin decât multe alte metode care vă pot propulsa la fel de mult şi de repede. – un mic îndemn pe care l-am pus într-o seară pe Internet, tot gândindu-mă cum să-i ajut pe oameni să aibă o viaţă mai bună. Mai jos sunt câteva comentarii, din foarte multele, toate, aproape fără excepţie, spunând cam acelaşi lucru, doar cu cuvinte diferite:

*

Ceea ce aţi spus este foarte trist, discriminatoriu adică împotriva legii şi totodată mediocru, dar din nefericire foarte adevărat pentru un recrutor din zilele noastre, şi de asemenea pentru cei care îl plătesc!

În final, vă meritaţi fiecare bănuţ la fel cum vă meritaţi soarta sau mindsetul şi respectiv nevoia de a recruta prin intermediari!  

*

Asta recrutează Butunoiu, forme fără fond… idioţi sănătoşi şi bine îmbrăcaţi. Ce e mai grav e că se şi mândreşte cu asta…

*

Sunt o doamnă de 38 de ani, grasă binişor, scundă, cu o carieră "solidă".

Învăţ tot timpul, îmi respect oamenii cu care lucrez şi zău dacă aş vrea să lucrez cu unul ca dvs!
Una este atenţia la sine, a fi îngrijit (eu de exemplu am grijă să fiu când sunt în birou), alta e ce spuneţi dvs. Va şi las aici cu adepţii dvs.

Numai bine.

*

Superficială societatea, adevărat contextul!

*

Atât ştiu ei meserie despre resurse umane. La jp morgan eraţi dat afară instant după o astfel de postare.

*

A spune că nu ai şanse de angajare şi promovare dacă eşti bolnav, dacă nu te îmbraci cu haine scumpe ... ţine de evul mediu. Companiile din întreaga lume promovează ca lupta pt gender pay, equity and social.inclusion şi nu sunt vorbe goale. Dacă eraţi angajat în hr-ul unei astfel de multinaţionale nu doar că eraţi dat afară în aceeaşi zi dar compania emitea comunicat că se disociază public de opiniile dvs. Cum să ai acces la promovare dacă eşti perfect sănătos şi te îmbraci impecabil? Germania a avut un ministru de finanţe cu disabilităţi... în lume sunt bancheri şi guvernatori de bănci centrale supraponderali... (+150kg), jamie dimon şi lloyd blankfein au avut cancer... eraţi şi dat în judecata pt discriminare pt o astfel de abordare.

*
Se schimbă lumea sub ochii noştri, aşadar. Cu nu mulţi ani în urmă erau la modă îndemnurile pentru o viaţă sănătoasă, muncă asiduă, cumpătare, paşii înainte pe scara socială, pus de bani deoparte pentru familie. Acum văd pledoarii pentru boală, pentru falimentarea laboratoarelor de analize şi a clinicilor, pentru costume şi rochii demodate...

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite