Piteşti: Doi profesori de religie, prinşi copiind la Titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi profesori de religie din Argeş au uitat de cea de-a opta poruncă şi au "furat" informaţii din foaia colegilor la examenul de Titularizare. Pentru asta, ei au fost daţi afară din sală de supraveghetori

Examenul de titularizare din acest an, la care 1631 de candidaţi şi-au încercat norocul pentru cele 14 posturi scoase la concurs de licee şi şcoli din Argeş, a fost cu ghinion pentru trei profesori care au fost prinşi copiind.

Doi dintre aceştia susţineau examen în cadrul centrului din Grupul Şcolar Astra pentru ocuparea unor posturi de profesori de religie. Cel de-al treilea voia să devină învăţător titular şi susţinea proba scrisă la CNL "Zinca Golescu".

Supraveghetorii i-au scos imediat din sală şi astfel cei trei candidaţi şi-au pierdut şansa de a mai ocupa vreun loc la catedră în acest an.

Examenul de titularizare s-a desfăşurat în trei centre din Piteşti , respectiv, CNL „Zinca Golescu”, CNL  „IC Brătianu” şi Grup Şcolar Astra. Rezultatele vor fi afişate până pe 18 iulie, iar candidaţii care vor depune contestaţii vor afla notele finale până pe 21 iulie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite