Petrecere pentru copiii cu situaţie materială precară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

25 de copii proveniţi din medii defavorizate, aflaţi în grija Fundaţiei Edulier Corbeanca, au participat zilele trecute la o petrecere organizată de un complex veterinar din Capitală.

Micuţii au luat parte la demonstraţii de dresaj canin şi s-au putut plimba cu poneii din complex, care se întinde pe 10 hectare.

„Este un prim eveniment dintr-o serie de multe altele pe care le vom organiza. Dragostea pentru copii şi pentru animale ne face să îmbinam acţiunile, astfel încât să le oferim bucurie tuturor. De altfel, şi copiii şi câinii au sentimente sincere şi necondiţionate”, a declarat Radu Mocanu, medic veterinar.

Scopul evenimentului a fost acela de a le oferi celor mici şi posibilitatea de a petrece timp cu unul dintre câinii adoptaţi, aflaţi în incinta complexului.

„Le mulţumesc celor de la Marco Veţ pentru atenţia pe care o acordă educaţiei şi relaţiilor sănătoase,  pe termen lung dintre copii şi animale! Edulier crede în bazele sănătoase ale educaţiei tuturor copiilor ca premiza a unei comunităţi viitoare de succes,  în care animalele au un rol important”, a declarat Cristiana Ionescu, fondatorul Edulier Corbeanca.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite