Petrecere pentru copiii cu situaţie materială precară

Petrecere pentru copiii cu situaţie materială precară

25 de copii au fost invitaţi la petrecere

25 de copii proveniţi din medii defavorizate, aflaţi în grija Fundaţiei Edulier Corbeanca, au participat zilele trecute la o petrecere organizată de un complex veterinar din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Micuţii au luat parte la demonstraţii de dresaj canin şi s-au putut plimba cu poneii din complex, care se întinde pe 10 hectare.

„Este un prim eveniment dintr-o serie de multe altele pe care le vom organiza. Dragostea pentru copii şi pentru animale ne face să îmbinam acţiunile, astfel încât să le oferim bucurie tuturor. De altfel, şi copiii şi câinii au sentimente sincere şi necondiţionate”, a declarat Radu Mocanu, medic veterinar.

Scopul evenimentului a fost acela de a le oferi celor mici şi posibilitatea de a petrece timp cu unul dintre câinii adoptaţi, aflaţi în incinta complexului.

„Le mulţumesc celor de la Marco Veţ pentru atenţia pe care o acordă educaţiei şi relaţiilor sănătoase,  pe termen lung dintre copii şi animale! Edulier crede în bazele sănătoase ale educaţiei tuturor copiilor ca premiza a unei comunităţi viitoare de succes,  în care animalele au un rol important”, a declarat Cristiana Ionescu, fondatorul Edulier Corbeanca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: