Peste 12.000 de locuri de muncă sunt disponibile în următoarea săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
12.000 de joburi sunt disponibile şomerilor prin intermediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă FOTO Adevărul
12.000 de joburi sunt disponibile şomerilor prin intermediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă FOTO Adevărul

Peste 12.000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional în următoarea săptămână, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Cele mai multe joburi sunt în Bucureşti şi în judeţele Cluj şi Constanţa. La polul opus, cele mai puţine locuri de muncă sunt puse la bătaie de angajatorii din Mehedinţi şi Caraş-Severin.

Cele mai multe joburi disponibile sunt în Bucureşti (894), şi în judeţele Cluj (2.174) şi Constanţa (754). La polul opus, cu cele mai puţine joburi se află judeţele Mehedinţi, unde sunt disponibile doar 20 de locuri de muncă, Suceava, unde sunt disponbile 28 şi Caraş-Severin unde nu sunt disponibile decât 43 de locuri de muncă.

Dintre cele 12.614 locuri de muncă, 878 sunt disponbile absolvenţilor de studii superioare. În perioada 23 – 29 mai, se caută peste 90 de ingineri şi subingineri, 76 de programatori şi 35 de asistenţi medicali. Următoarele domenii în care angajatorii caută persoane care au terminat facultatea sunt consilier vânzări, expert geolog, analist calitate sau manager de proiect.

Pentru persoanele cu studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 11.736 de locuri de muncă, cele mai multe în industria confecţiilor. Alte joburi disponibile în cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt cele de ospătar sau chelner, şofer

Alte locuri de muncă disponibile în companiile înscrise la Agenţiile pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt cea de ospătar, şofer sau muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa site-ul agenţiei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite