Paula Seling & Ovi sunt printre favoriții de la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Cernăuţeanu și Paula Seling, în timpul unui concert
Ovidiu Cernăuţeanu și Paula Seling, în timpul unui concert

Spaniolii au ales șapte melodii pentru ediția din acest an a concursului, iar "Playing with fire" se află printre cele remarcate.

Paula Seling & Ovi sunt printre favoriții ediției din acest an a concursului de muzică Eurovision, anunță "La Informacion". Sub titlul "Melodiile care pot salva Eurovision 2010", jurnaliștii spanioli fac o trecere în revistă a celor mai frumoase melodii. Iar piesa interpretată de Paula Seling & Ovi este, întâmplător sau nu, prima menționată dintr-o listă de șapte favorite.

De menționat că, înaintea realizării acestui material, sursa citată s-a consultat cu mai mulți specialiști, iar aceștia nu au ales melodia reprezentantului Spaniei, Daniel Diges, interpretul melodiei "Algo pequeñito".

Carlos Otero, unul dintre specialiștii consultați, susține că melodia interpretată de Paula Seling & Ovi este "un amestec ideal între inovație și ritm Eurovision: este o temă interpretată de doi vocaliști, un bărbat și o femeie, cu particularitatea că fiecare dintre ei cântă la pian în timp ce interpretează tema".

Otero o compară pe Paula Seling cu Tiffany Amber-Thysen în rolul lui Kelly Kapowski din "Salvați de clopoțel", ceea ce "presupune un punct extra pentru a sprijini delegația română".

Popy Blasco susține că melodia este "o nebunie" și crede că cei doi interpreți formează"versiunea pop și luminoasă" a grupului argentinian Pimpinela.

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, reprezentanţii României la Eurovision, vor intra în concurs cu numărul zece, în cea de-a doua semifinală, din 27 mai.

Vezi pe adevarul.es care au fost celelate melodii alese de spanioli

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite