Paula Iacob: "Familia Ceauşescu trebuie consiliată în cazul deshumării lui Nicolae Ceauşescu"

Paula Iacob este de părere că Valentin Ceauşeascu trebuie să fie consiliat în procesul deshumării părinţilor săi, Nicolae şi Elena Ceauşescu. Iacob a spus, sâmbătă, la Realitatea, că procesul s-a judecat între fiul fostului dicator şi Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Ştiri pe aceeaşi temă

Avocatul Paula Iacob a spus că Valentin Ceauşescu poate decide ce să facă în viitor, în privinţa unei posibile deshumări a trupurilor lui Nicolae şi Elena Ceauşescu. "Procesul s-a purtat între urmaşi şi MApN, deoarece această instituţie a dat sentinţa definitivă. Sentinţa de deshumare este dată de un an, însă s-a aplicat abia acum deoarece au fost o serie de proceduri care trebuiau respectate", a precizat Iacob.

Mai citiţi şi:

Ceauşescu, omagiat pe banii târgoviştenilor

Liber la ADN-ul Ceauşeştilor

Paula Iacob a mai spus că, pentru a fi sigur de faptul că expertiza va fi sută la sută corectă, Valentin Ceauşescu trebuie să apeleze la specialişti din străinătate. "Pentru a evita orice dubiu, familia Ceauşescu trebuie să aibă un consilier care să confirme ceea ce spun experţii noştri în cazul unei deshumări", a completat avocatul.

"Există o speranţă că se va afla adevărul. Această deshunmare poate că este un nou început pentru ceea ce a fost la Revoluţie. Nu trebuie să intrăm în istorie ascunzând un astfel de eveniment", a mai punctat Paula Iacob.

Procesul lui Valentin Ceauşescu pentru a obţine deshumarea părinţilor săi, Nicolae şi Elena Ceauşescu, a durat patru ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările