Paula Iacob, avocatul Mădălinei Manole: "Mădălina nu părea o femeie disperată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acocatul fostei soliste Mădălinei Manole, Paula Iacob, a vorbit, sâmbătă, despre viaţa cântăreţei. Paula Iacob a spus, la Realitatea, că primul soţ al Mădălinei Manole, Şerban Georgescu, i-a fost infidel, lucru care a condus la divorţ.

"Făcea parte din categoria femeilor liniştite. Ea a divorţat pentru că nu a suportat ideea că soţul mai călca cu stângul. Se pare că în viaţa lui a existat o femeie. A ezitat să divorţeze. Nu privea căsătoria cu un gând uşuratic. La partaj a fost o doamnă, a spus Paula Iacob.

Mai citiţi şi:

Mircea Cărtărescu: Drama Mădălinei Manole este a femeii, nu a artistului

Emil Boc a trimis familiei Mădălinei Manole un mesaj de condoleanţe

Exclusiv SMS-ul scris de Madalina Manole înainte de a muri: "Îmi pare rău, dar nu mă mai suport fizic"

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

Referitor la o posibilă stare de depresie, Paula Iacob a spus că fosta sa clientă ştia ce-şi doreşte în viaţă. "Nu părea o femeie disperată că a pierdut un bărbat. A acceptat ideea că fosta sa căsnicie nu a mai mers şi a dorit să-şi continue viaţa", a completat avocatul.

Totuşi, Mădălina era un pic speriată de ceea ce se va întâmpla cu ea, dacă va întâlni un bărbat care să se ridice la nivelul aşteptărilor. În perioada când era însărcinată, artista s-a întâlnit însă cu fostul său avocat şi i-a mărturisit că este fericită.

Conform Realitatea, Paula Iacob a fost avocatul Mădălinei Manole la procesul de divorţ cu Şerban Georgescu. Avocatul a vrut să facă lumină asupra speculaţiilor care se fac pe această temă, pentru că i se pare "puţin hazardat să vorbeşti despre sufletul şi viaţa sentimentală a unui om, atunci când el numai este".

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de către soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni, artista luându-şi viaţa în ziua în care împlinea 43 de ani, ea fiind căsătorită şi având un băieţel de un an şi-o lună.

Mădălina Manole a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numără "Ei, şi ce?" (1993), "Trăiesc pentru tine" (1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite