Patru tineri au contestat la BEC că nu au putut vota în secţiile speciale din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri care au serviciul în Capitală şi domiciliul în provincie au depus, duminică seara, la Biroul Electoral Central, contestaţii privind imposibilitatea exercitării dreptului de a vota în secţiile speciale din Bucureşti.


"Este absolut scandalos ce s-a întâmplat în seara aceasta. Am umblat pe la şapte secţii de votare şi nu am reuşit să pun şi eu ştampila. În cele din urmă, am ajuns la Gara de Est, foarte multă agitaţie, oameni care urlau, poliţiştii au flancat intrarea, distribuiau declaraţii (n.r. - privind faptul că solicitantul nu a votat în altă parte) foarte puţine. Nu am reuşit să votăm", a mărturisit ziariştilor aflaţi la BEC unul dintre contestatari, George Călugăr.

Mai citeşte şi:
300 de studenţi au rămas cu votul în buzunar în faţa secţiei speciale

Un alt tânăr s-a plâns de proasta organizare a scrutinului, afirmând că în majoritatea secţiilor speciale erau doar câte două cabine de vot.

"La ora 21.00 când s-au închis secţiile, erau 200 de persoane la secţia de Gara de Est care urlau că voiau să voteze", a susţinut el.

La BEC, celor patru tineri li s-a comunicat că doar unul dintre ei poate depune reclamaţie. Tinerii au comunicat, la rândul lor, reprezentanţilor BEC că nu au venit în grup şi că vor să facă individual sesizări. Până la urmă, doar unuia dintre ei i s-a dat o foaie pentru a face contestaţie, relatează Agerpres.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite