Patru bărbaţi din Craiova au făcut scandal pe terasa unui hotel din Mamaia. Jandarmii au intervenit pentru încătuşarea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi din Craiova au provocat scandal pe terasa unui hotel din Mamaia, după ce administratorul şi agentul de pază al unităţii le-au cerut să dea muzica mai încet, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru încătuşarea celor patru.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică, în jurul orei 15.30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi în legătură cu faptul că pe terasa unui hotel ar fi avut loc o altercaţie între patru turişti şi administratorul hotelului, precum şi cu agentul de pază, ca urmare a faptului că  primii ar fi fost deranjaţi de solicitarea de a opri muzica, aceasta fiind la o  intensitate ridicată.

"La faţa locului au ajuns jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa care au procedat la încătuşarea turiştilor, întrucât se manifestau recalcitrant şi au refuzat să se legitimeze, ulterior fiind conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii acestora", se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că persoanele respective au fost identificate, fiind vorba despre patru bărbaţi din Craiova, cu vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani. 

Poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere si tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite