Domnul Macedon (Teodosie) Petrescu, arhiepiscopul Tomisului, pare de neoprit. O să redau câteva din faptele recente: punerea în pericol a copiilor, a vieţii şi a sănătăţii acestora,  apoi voi prezenta contextul în care acestea au fost comise, cu referire la ce am făcut eu, în numele asociaţiei pe care o reprezint, Solidaritatea pentru Libertatea de Conştiinţă, ca să opresc aceste fărădelegi.

acum 2 zile · comentarii (33)

Astăzi se împlinesc doi ani de la aplicarea Regulamentului general privind protecţia datelor personale (GDPR), moment prielnic pentru noi toţi de a realiza o scurtă retrospectivă şi de a trage câteva concluzii esenţiale. Au fost multe provocări, atât pentru DPO cât şi pentru operatorii de date care şi-au propus să obţină şi să menţină conformitatea GDPR. Cel mai important  lucru este să folosim pe viitor lecţiile deja învăţate.

acum 4 zile · comentarii (2)

Lupta împotriva coronavirusului ar putea avea efecte indirecte devastatoare în special în ţările sărace, provocând în mod indirect moartea a 6000 de copii în fiecare zi în următoarele şase luni, scrie „Le Figaro”.

acum 7 zile · comentarii (8)

Este de-a dreptul incredibil ce şi câte îşi permite aşa-numitul ÎPS Teodosie Tomitanul, fost Snagoveanu, mult mai cunoscut românilor sub indicativul (din câte se spune, insul în cauză ar fi intens familiarizat cu ele) Teodosie Şpagoveanu. Recunoscut şi datorită incredibilei lui abilităţi de a scăpa de noian de dosare penale.

acum 7 zile · comentarii (85)

Venind ca de obicei la Slătioara să mă aflu acasă de Buna Vestire, am fost luat şi eu prin surprindere de recunoaşterea pandemiei şi de rigorile Stării de Urgenţă şi, astfel, matusalemic fiind, am rămas aici, obligat, împresurat peste frumuseţile izbucnirii primăverii întârziate pe care abia le zăresc înceţoşat de slăbirea galopantă a vederii, împresurat, zic, cum se petrec lucrurile într-o asemenea împrejurare, de gânduri deloc luminoase şi

acum 7 zile · comentarii (0)

„Circa 100-200 de persoane protestează în Piaţa Victoriei, deşi astfel de manifestări sunt interzise pe durata stării de alertă. Jandarmii încearcă să intre într-un dialog de la distanţă cu ei, pentru că protestatarii nu poartă măşti şi nu şi-au luat nicio măsură de protecţie.“

acum 8 zile · comentarii (21)

Despre bătrânii noştri este vorba! Cei care ne deranjează, ne enervează, cu motiv sau fără motiv. Bătrânii, pensionarii care mor cu duiumul, umflând mereu statisticile morbide. Dintotdeauna  primii care se duc la cele veşnice sunt vârstnicii. Parcă în ultimii ani, sunt tot mai mulţi bătrâni care mor înainte de vreme. Mor cu zile! Acum, în vreme de pandemie, ei sunt primele şi cele mai multe victime care îngroaşă numărul morţilor

acum 8 zile · comentarii (7)

Toate sursele media au preluat informaţia legată de evidenţierea unui focar de Covid-19 la fabrica de frigidere din Găeşti, în orice caz, mult mai sec decât cea legată de îmbolnăvirea lui Bendeac. Necunoscutele acestui aparent fapt divers trebuie elucidate cu celeritate deoarece concluziile pot pune sub semnul întrebării corectitudinea măsurilor luate până în prezent şi cele care se impun în viitorul apropiat.

acum 11 zile · comentarii (18)
Postari Recente