OTV ramane suspendat

Curtea Suprema de Justitie a respins, ieri, cererea OTV privind suspendarea deciziei Consiliului National al Audiovizualului (CNA), apreciind solicitarea postului de televiziune ca nefondata. Decizia


Curtea Suprema de Justitie a respins, ieri, cererea OTV privind suspendarea deciziei Consiliului National al Audiovizualului (CNA), apreciind solicitarea postului de televiziune ca nefondata. Decizia Curtii Supreme este definitiva si irevocabila. Consiliul National al Audiovizualului a decis, in sedinta din 12 septembrie, suspendarea licentei de emisie a postului OTV. Consiliul a luat in discutie modalitatea de sanctionare a postului OTV, in urma sesizarilor primite in legatura cu editiile emisiunii "Dan Diaconescu in direct", din 31 iulie si 10 septembrie 2002. CNA a incriminat si alte emisiuni monitorizate de la 15 iulie pana in prezent. Ultima sesizare a fost facuta de institutia prezidentiala, care a semnalat modul de desfasurare a emisiunii din 10 septembrie, unde a fost invitat Corneliu Vadim Tudor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: