Oficiul de poliţie al Uniunii Europene face angajări. Salariile de bază pornesc de la 2.600 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opt joburi disponibile în reţeaua Europol FOTO Adevărul
Opt joburi disponibile în reţeaua Europol FOTO Adevărul

Oficiul de poliţie al Uniunii Europene, Europol, face angajări, după cum se arată pe site-ul euroconcurs.ro. Concret, Europol oferă mai multe locuri de muncă la care pot aplica toţi cetăţenii Uniunii Europene.

La ora actuală sunt scoase la concurs şapte posturi de Operational Analyst dar şi un pot de Head of Business, mai arată euroconcurs.ro.

Posturile vizează agenţi temporari astfel că durata contractelor este pe o perioadă de trei ani. Salariile variază de la 2.600 de euro la 16.000 de euro, potrivit site-ului oficial Europol.

În luna octombrie, oficiul de poliţie al UE căuta specialişti IT, posturile vizând tot angajarea de agenţi temporari, cu o durată a contractelor de maximum trei ani. Şi în cazul IT-iştilor, salariile porneau de la 2.600 de euro.

Pe aceeaşi temă:

Directorul Europol pune lupa pe bandele infracţionale româneşti în presa străină

Reţelele de răufăcători din România vizează oraşele europene, unde ajung cu ajutorul unor curse low-cost şi comit infracţiuni cum ar fi fraudele cu carduri bancare sau furtul din buzunare, după care se întorc acasă, a avertizat directorul Europol, Rob Wainwright, citat de Daily Express, în pagina electronică.

Aproape 12.000 de posturi vacante, la nivel naţional, prin ANOFM.  Cele mai multe sunt în Capitală şi în Cluj

Aproape 12.000 de locuri de muncă sunt disponibile, la nivel naţional, cele mai multe fiind în Capitală şi în judeţele Cluj, Braşov, Prahova, Iaşi, Arad, Argeş şi Satu Mare, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Femeile au mai puţine şanse decât bărbaţii în faţa angajatorilor. Rata de ocupare şi salariile lor sunt mai mici

Rata de ocupare şi salariile femeilor în România sunt semnificativ mai mici decât ale bărbaţilor, în timp ce ponderea femeilor expuse riscului de sărăcie sau excluziune socială este mai mare decât cea a bărbaţilor. Aşa se arată în textul viitoarei Strategii privind egalitatea de şanse.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite