Articol publicitar

#OamenidinUBER: Lucian, şofer asistent medical de urgenţe

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian are 38 de ani şi locuieşte în Bucureşti, oraşul în care s-a născut. Este şofer asistent medical de urgenţe, o meserie grea, în care vede multe, dar pe care o iubeşte: „Îmi iubesc meseria pentru că îmi oferă posibilitatea de a ajuta oamenii în momentele cele mai grele. Sentimentul pe care îl am atunci când misiunea este încununată de succes şi mulţumirea din ochii celor pe care îi ajut sunt de nepreţuit”, spune el.

Atunci când nu salvează vieţi, Lucian conduce de plăcere. Este şi şofer partener UBER de patru luni, timp în care a condus sute de oameni la destinaţie. “Este o experienţă aparte, unde ai bucuria de a cunoaşte oameni şi de a auzi poveşti noi”. 

Lucian îşi doreşte întodeauna să ajute, cât de puţin, şi să lase o amprentă pozitivă asupra oamenilor. Îşi aminteşte, amuzat, cum le-a oferit o sticlă de apă unor pasageri din Anglia: “termometrul arăta 45 de grade, iar eu le-am oferit o apă rece din geanta termoizolantă pe care o aveam în maşină. Au rămas foarte plăcut impresionaţi, pur şi simplu le era aproape imposibil să creadă. Mă tot întrebau dacă i-am confundat cu nişte vedete”. 

În timpul unei alte curse Uber, Lucian a făcut pe ghidul turistic pentru două pasagere din Paris: “au postat o poză cu mine pe Facebook. Am devenit şi prieteni. Sunt mândru că am câştigat două prietene care NU au plecat din România cu un gust amar şi care au promis că se vor mai întoarce”. 

L-am mai întrebat pe Lucian ce îl motivează cel mai mult, de unde vine energia care îl ajută ca, pe lângă misiunile de salvare, să mai fie şi partener UBER. “M-am simţit şi mă simt în continuare mândru că pot ajuta oameni. Simplu.” 

La fel ca Lucian sunt mulţi alţi şoferi parteneri UBER, oameni foarte diferiţi: părinţi, bunici, studenţi, antreprenori, artişti, sportivi - fiecare dintre ei are o poveste şi un motiv pentru care alege să conducă pe platforma UBER. Iar povestea lor poate fi şi povestea ta: cu UBER conduci când vrei, în funcţie de programul tău, şi câştigi venituri suplimentare pentru a-ţi finanţa pasiunile sau a-ţi îndeplini obiectivele. Înscrie-te şi tu ca şofer partener UBER ca să faci parte din comunitatea oamenilor care pun oraşele în mişcare!

Despre UBER 

Misiunea UBER este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă - peste tot, pentru toata lumea. Compania UBER a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă - cum poţi comanda o cursă la atingerea unui buton. Opt ani şi câteva miliarde de curse mai tarziu, UBER îşi propune să rezolve o provocare şi mai mare: reducerea poluării şi a aglomeraţiei urbane, aducând mai mulţi oameni în mai puţine maşini. Din februarie 2015, UBER este şi în România, în Bucureşti şi, din 2016 şi la Cluj, Braşov şi Timişoara.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite