Tânără discriminată într-un spital din Târgovişte, după ce l-a denunţat pe ginecologul care i-a cerut mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Târgovişte ar fi discriminată după ce a denunţat un ginecolog pentru mită. Soţul femeii în spital arată că acesteia nu i se face tratamentul necesar pentru că l-ar fi denunţat pe medicul şpăgar, iar un alt ginecolog ar fi înjurat-o. Deputatul Emanuel Ungureanu a postat pe Facebook despre acest caz.

Deputatul a făcut public cazul unui cuplu din Târgovişte care a denunţat un medic ginecolog după ce acesta i-a pretins bani pentru o intervenţie chirurgicală pentru tânăra mămică. Ulterior,  ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Târgovişte l-au arestat pe doctorul în cauză. Din această cauză, femeia ar fi discriminată de restul cadrelor medicale din spital. 

„Medicul ginecolog care a pretins 1500 de lei mită unui cuplu sărac dintr-un sat din Dâmboviţa. Medicul i-a pretins bani soţului, şpaga trebuia dată după intervenţie şi a fost împărţită ulterior între ginecolog, anestezist şi o asistentă de la sală. Medicii şi asistentele din spital au reacţionat prompt împotriva victimei şpăgarilor, colegial, frumos, nu?”, acuză deputatul Emanuel Ungureanu. 

„Sa trăiţi, mă scuzaţi că vă deranjez din nou, dar este o problema foarte gravă din punctul meu de vedere. Cu soţia mea la spital, de dimineaţă la ora 6:30, o asistentă şi nu prea voia să îi facă tratamentul pe motiv că „l-a aranjat pe doctor” iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog Tomescu a întrebat-o dacă ea e ....... iar când a ieşit din salon a înjurat-o de toate alea şi avea şi el o pacientă cu soţia în salon operata ieri şi a mutat-o din acel salon”, a fi transmis soţul pacientei. 

„Acest om a avut încredere în mine, l-am sfătuit să îl denunţe pe şpăgar la DGA şi acum se teme că personalul medical din spitalul Târgovişte îi vor face rău soţiei. Rog public instituţiile statului să protejeze această familie şi medicii şi asistentele care le plâng de milă colegilor şpăgari şi fac presiuni asupra acestei familii să fie aspru pedepsiţi!”, mai scrie Ungureanu pe Facebook. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite