O tânără care se crede vampir aproape a omorât un bărbat muşcându-l

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 22 de ani din Statele Unite a atacat un bătrân, după ce i-a spus că este un vampir şi îl va mânca. Bărbatul a reuşit să scape de muşcăturile tinerei, însă a avut nevoie de mai multe copci.

Neplăcutul incident a avut loc în această săptămână, într-o zi ploioasă în care bătrânul în vârstă de 69 ani, Milton Ellis, a vrut să se adăpostească de ploaie sub copertina unui restaurant părăsit, aflat în apropierea unui centru comercial din oraş, notează Huffington Post.

Asteptând să se oprească ploaia, omul a aţipit, dar, la un moment dat, s-a trezit peste el cu o femeie care l-a apucat cu dinţii de gât strigând: "Eu sunt vampir şi o să te mănânc". După aceste cuvinte, femeia s-a apucat serios de treabă, muşcându-l de toată faţa.

Cu greu, bărbatul invalid a scăpat din mâinile femeii şi a reuşit să se deplaseze până la o benzinărie apropiată. La locul faptei au sosit, după puţin timp, şi forţele de poliţie alertate de victimă.

După ce a fost arestată, Josephine Smith le-a spus poliţiştilor că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat.

Josephine Smith a fost arestată şi trimisă la închisoaer, de unde ar putea ieşi după ce îi este plătită cauţiunea de 50.000 de dolari. Ea a mai avut probleme cu legea în urmă cu câteva luni, când a fost reţinută pentru deţinere de droguri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite