O platformă de joburi lansează un instrument online pentru compararea salariilor în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O platformă de joburi a lansat un instrument numit Salariometru, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a verifica dacă salariul pe care îl au este diferit cu cei care ocupă aceeaşi poziţie în alte companii.

„Instrumentul online compară informaţiile introduse de utilizatori cu o bază de date de peste 120.000 de salarii, actualizate în timp real”, arată un comunicat de presă al platformei Undelucram.ro. 

Noul instrument oferă utilizatorilor intervale salariale în funcţie de mai multe criterii cum sunt vârsta, studiile, formarea profesionaă, aptitudinile suplimentare, experienţa, domeniul de activitate, companiile în care aceştia au lucrat. 

„Este unul dintre proiectele interne la care am lucrat în ultimele şase luni. Salariometru este soluţia la o nevoie pe care ne-au semnalizat-o utilizatorii noştri, pe care i-am văzut extrem de preocupaţi de ghidurile salariale pe care noi le publicăm trimestrial, dar şi pentru calculatorul de salariu care exista deja pe website-ul nostru. Acest nou instrument dedicat angajaţilor din România a fost în faza de beta-testing în ultimele săptâmâni şi acum suntem încrezători că poate să ajute orice angajat care se pregăteşte pentru un nou loc de muncă sau vrea să ştie dacă el câştigă mai mult sau mai puţin decât colegii săi care ocupă aceeaşi poziţie”, a explicat Costin Tudor, fondatorul Undelucram.ro. 

Salariometrul încearcă ajute angajaţii să afle dacă sunt plătiţi corect, este special dezvoltat pentru piaţa din România. Baza de date se bazează pe zeci de mii de salarii care au fost adăugate de utilizatorii platformei de-a lungul timpului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite