O femeie de 105 ani din Bucureşti a primit a treia doză de vaccin. „M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluţie este vaccinul”

O femeie de 105 ani din Bucureşti a primit a treia doză de vaccin. „M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluţie este vaccinul”

FOTO: Centrul de vaccinare Palatul Naţional al Copiilor

Zoea Baltag, o femeie din Bucureşti în vârstă de 105 ani, a primit duminică la Centrul de vaccinare de la Palatul Naţional al Copiilor a treia doză de vaccin Pfizer / BioNTech, anunţă RO Vaccinare. La prima tură de vaccinare, a fost convinsă să meargă de nepoata ei, care este medic.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Un exemplu pentru toată lumea! A treia doză la venerabila vârstă de 105 ani. Doamna Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani, a primit astăzi, la Centrul de vaccinare de la Palatul Naţional al Copiilor, a treia doză de vaccin Pfizer BioNTech împotriva COVID-19.”, au scris reprezentanţii RO Vaccinare într-o postare pe Facebook.
 
„M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluţie să scăpăm e vaccinul”, spunea doamna Zoea Baltag în luna martie, după ce a primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19.
 
„E timpul să se vaccineze, singura soluţie e asta!”, a transmis vârstnica, încă de atunci, românilor.
 
Conform susrsei citate, femeia nu a avut niciun fel de reacţie adversă şi este foarte bine.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările