O conductă de gaze a luat foc în apropierea unui liceu din Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O conductă de gaze a luat foc, aseară, în municipiul Bârlad, în apropiere de Liceul Pedagogic "Alexandru Vlahuţă" din localitate, fără să fie înregistrate victime, iar pompierii vasluieni supraveghează zona pentru a preveni o eventuală explozie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, firma de distribuţie a gazelor naturale a refuzat să întrerupă alimentarea pentru a nu lăsa populaţia fără gaz şi căldură, informează Mediafax.

În aceste condiţii, o autospecială de pompieri supraveghează arderea pentru a preveni o eventuală explozie, potrivit ISU Vaslui.

"În zonă se află blocuri de locuinţe şi autoturisme, însă nu se pune problema unor evacuări şi nici nu există victime. Echipele de intervenţie de la E.ON Gaz au spus că nu doresc întreruperea furnizării gazelor pentru a putea depista locul unde a apărut fisura în conductă şi, totodată, pentru a nu lăsa populaţia fără gaz la centralele termice. S-au făcut detectări inclusiv în subsolul blocurilor din zonă pentru a vedea dacă nu s-au făcut acumulări de gaze care să pună în pericol clădirile", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Alina Poiană.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite