Numărul trenurilor va fi suplimentat în perioada 31 mai - 2 iunie, când are loc vizita Papei Francisc

Numărul trenurilor va fi suplimentat în perioada 31 mai - 2 iunie, când are loc vizita Papei Francisc

Foto Bogdan Dimofte

CFR Călători va suplimenta numărul trenurilor în perioada 31 mai - 2 iunie, când va avea loc vizita Papei Francisc în România, pentru a asigura transportul persoanelor care doresc să participe la evenimentele de la Bucureşti, Şumuleu Ciuc/Miercurea Ciuc, Iaşi şi Blaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

CFR Călători a anunţat că va suplimenta trenurile şi personalul din secţiile de cale ferată pe perioada vizitei Papei Francisc în România, în perioada 31 mai - 2 iunie.

Astfel, în 31 mai se vor suplimenta garniturile spre/dinspre Bucureşti, în 1 iunie pe rutele Braşov - Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc - Adjud, Miercurea Ciuc - Cluj-Napoca, Iaşi - Bacău, Iaşi - Paşcani, Iaşi - Vaslui, iar în 2 iunie pe rutele Blaj - Sighişoara - Braşov, Blaj - Alba Iulia, Cluj-Napoca - Blaj.

Pentru evitarea supra-aglomerării la anumite trenuri din perioada menţionată, pasagerii, în special cei care merg la evenimentele religioase la care este prezent Suveranul Pontif (Bucureşti - 31 mai, Şumuleu Ciuc/Miercurea Ciuc - 1 iunie, Iaşi - 1 iunie şi Blaj - 2 iunie), sunt sfătuiţi să îşi planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziţie de CFR Călători şi să îşi procure cu anticipaţie legitimaţiile de călătorie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: