FOTO Numărul românilor care aleg să meargă în vacanţă în Dubai e în creştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul românilor care aleg să-şi petreacă vacanţele în Dubai a crescut. Aşa arată cel mai recent studiu, potrivit căruia Dubai a înregistrat un număr record de 8,10 milioane de turişti internaţionali în primele şase luni ale anului 2018, ceea ce reprezintă o creştere constantă faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Între timp, Romania a înregistrat o creştere semnificativă, înregistrând un număr de 39,816 de turişti, cu 22% mai mult decat aceasi perioada in anul 2017.

Prima jumătate a anului 2018 a înregistrat, de asemenea, o creştere a contribuţiilor din partea SUA şi a Germaniei, acestea situându-se ferm pe poziţiile a şaptea şi opta, cu 327.000 şi, respectiv, 302.000 de turişti. 

„Primele şase luni ale anului 2018 au generat şi au susţinut o performanţă constantă, susţinând o creştere fermă pe pieţele globale generatoare de turişti. Suntem încântaţi că am reuşit să atragem 8,10 milioane de turişti în prima jumătate a anului 2018, iar acest lucru reprezintă încă un pas către obiectivul nostru de a deveni cel mai vizitat oraş din lume”, a explicat Sa Helal Saeed Almarri, director general al Dubai Tourism.

Destinaţia ideală pentru a scăpa de vremea rece

La o mică distanţă de România, Dubai este destinaţia ideală pentru a scăpa de vremea rece. Fie că este vorba de o escapadă romantică sau o aventură de familie plină de activităţi şi distracţii. 

„Suntem încântaţi să lansăm campania nouă pentru o vacanţă însorită pe piaţa din România şi din restul ţărilor europene unde Dubai Turism este reprezentat. Campania ”Vacanţă însorită în Dubai” este un punct - cheie de vânzare deoarece este un moment fantastic de a scăpa de vremea friguroasă din Europa şi de a profita de toate experienţele pe care Dubai le oferă. Dubai este o destinaţie sigură cu oferte de zboruri şi cazare accesibilă, ca să nu mai vorbim de soarele garantat. Nici o altă destinaţie nu permite turiştilor să se bucure de parcuri de distracţie, plaje, parcuri acvatice, mâncare grozavă şi experienţe autentice de distracţie în deşert, la o distanţă scurtă”, a completat Sa Helal Saeed Almarri.

Vacanţa de iarnă în Dubai

Românii au început deja căutarile unor destinaţii pentru vacanţa de iarnă şi pentru petrecerea de Revelion. Astfel că tur-operatorii sunt pregătiţi să le ofere cele mai bune pachete atât din perspectiva preţurilor la biletele de avion, cât şi a cazării. O analiză a ofertelor unora dintre partenerii Dubai relevă pachete care sunt gândite pentru City Break-uri, pentru excursii de 5 sau pentru 7 nopţi, cu bugete dedicate tuturor categoriilor de venituri. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite