Număr de telefon disponibil non-stop pentru bătrânii fără ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Căldăraru Sursa Intact Media News
Mihai Căldăraru Sursa Intact Media News

Mihai Căldăraru, orfanul din presă care s-a dedicat activităţii umanitare, va avea grijă de persoanele vulnerabile care au nevoie de ajutor. El şi-a pus numărul de telefon la dispoziţia publicului, pentru a fi solicitat.

Mihai Căldăraru conduce Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale şi vine în ajutorul persoanelor vulnerabile, fără aparţinători, din Bucureşti şi din Ilfov.

Alături de echipe ale Direcţiei Generale de Asistenţă Sociale Persoane cu Dizabilităţi, Protecţia Copilului şi Adopţii, Mihai este disponibil non-stop la numărul de telefon 0722.70.70.22, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

„Ne-am gândit la persoanele singure, la persoanele vulnerabile, la persoanele care nu au pe nimeni. Împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţi, Protecţia Copilului şi Adopţii vom avea echipe în teren care vor face cumpărăturile în locul dumneavoastră şi vă vor oferi asistenţă. 

Punem la dispoziţia persoanelor vulnerabile numărul de telefon NON-STOP – 0722.70.70.22 Este extrem de important să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate şi, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă recomand din suflet, staţi acasă!”, a declarat Mihai Căldăraru. 

Recent, Mihai Căldăraru, un tânăr orfan care a devenit jurnalist şi s-a dedicat cauzelor umanitare, a fost distins de arhiepiscopul Teodosie al Tomisului pentru activitatea sa filantropică.

„Povestea de viaţă a tânărului Mihai Căldăraru este impresionantă. La vârsta de trei luni a ajuns într-un orfelinat, unde a avut o viaţă foarte dificilă, fiind deseori supus unor rele tratamente, care i-au deteriorat permanent starea de sănătate. Acestea însă nu l-au descurajat. A urmat cursurile unei Scoli de Arte şi Meserii, al unei Şcoli Populare de Artă şi al unui curs de inspector de resurse umane. După ieşirea din orfelinat, a înţeles <din interior> drama copiilor instituţionalizaţi, aşa că şi-a dedicat viaţa ajutorării acestora.

A urmat cursurile de Jurnalism ale Universităţii Hyperion, după care a înfiinţat două publicaţii (MicNews şi „Glasul orfanului“) şi o asociaţie, MicNews, cu ajutorul cărora a desfăşurat o serie de proiecte dedicate, printre care amintim: tabere la mare şi la munte pentru copii defavorizaţi; campaniile naţionale <Sărăcia Distruge Omenia>, <Câştigă România, Dăruieşte Bucuria!> şi <Rechizite pentru viitorul tău>, în care au fost ajutaţi sute de copii şi bătrâni defavorizaţi; parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa.

Parte din aceste proiecte au fost desfăşurate şi în parteneriat cu Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, un ONG care l-a <adoptat> pe Mihai şi l-a numit, în acest an, director general pentru România.

Pentru toate acestea, Arhiepiscopia Tomisului şi IPS Teodosie oferă tânărului Mihai Căldăraru recunoaşterea activităţii filantropice, depuse în slujba aproapelui aflat la nevoie, şi, totodată, îi mulţumesc pentru credinţa în Dumnezeu şi iubirea de aproapele dovedită conform Bibliei, nu doar cu vorba, ci şi cu fapta“, a transmis Arhiepiscopia Tomisului. Biroul de Comunicare al instituţiei a oferit şi o imagine a diplomei primite de Mihai Căldăraru. „Din motive uşor de înţeles, semnătura IPS Teodosie, de pe diplomă, este intenţionat distorsionată“, au precizat teologii de la Arhiepiscopia Tomisului. 

Pe aceeaşi temă: 

Mihăiţă Talent, orfanul care a intrat în presă şi face campanii umanitare, a fost premiat de Biserică

Cum trebuie să arate declaraţia pe propria răspundere cu care putem părăsi locuinţa

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite