NU SCAPA OCAZIA

Burse de studii postuniversitare in Germania Ministerul de Stat Bavarez pentru Stiinta, Cercetare si Arta ofera 5 burse de studii postuniversitare in cadrul Programului de studii pentru absolventii


Burse de studii postuniversitare in Germania
Ministerul de Stat Bavarez pentru Stiinta, Cercetare si Arta ofera 5 burse de studii postuniversitare in cadrul Programului de studii pentru absolventii invatamantului superior din tarile central, est si sud-est europene pentru anul universitar 2004-2005. Bursa anuala platibila in 12 rate lunare este de 7.440 euro. Aceasta poate fi sporita cu o indemnizatie de 1.920 euro pentru familie, in cazul in care bursierul este casatorit, sotia/sotul sau nu lucreaza si are in intretinere cel putin un copil. Durata bursei este de un an de invatamant si poate fi prelungita pana la o durata totala de 3 ani in cazul in care bursierul se califica la urmatoarea selectie. Ministerul Educatiei din Romania asigura cheltuielile de transport international pana la locul de stagiu si retur, o singura data intr-un an universitar. Informatiile despre conditiile de participare la concurs se pot obtine pe Internet la www.burse.edu.ro, iar termenul-limita de depunere a dosarelor de candidatura la Registratura Ministerului Educatiei este 12 martie 2004.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: