Noua drogati, la Festivalul Peninsula de la Tg. Mures

La Festivalul "Peninsula 2005", politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, impreuna cu colegii lor de la Centrul Zonal Tg. Mures au identificat un caz de detinere


La Festivalul "Peninsula 2005", politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, impreuna cu colegii lor de la Centrul Zonal Tg. Mures au identificat un caz de detinere si consum de droguri. Este vorba de un grup de 9 tineri cu varste cuprinse intre 19 si 21 ani, toti din Bucuresti, al caror comportament a creat suspiciuni politistilor, fapt pentru care au fost condusi la punctul de comanda infiintat pentru acest eveniment. intr-un rucsac apartinand unuia dintre tineri, s-a gasit un pachet de tigari care continea un numar de 6 tigari confectionate special. Din primele verificari a rezultat ca tigarile contin un amestec de tutun cu fragmente vegetale de canabis, pe care le-ar fi cumparat din Bucuresti cu suma de 700.000 lei ROL. in urma audierii de catre procuror, tinerii au fost internati la Clinica de Psihiatrie Acuti din Targu Mures, unde au fost supusi unor teste toxicologice, rezultatul imunometric pentru detectarea THC din urina umana fiind pozitiv la toti acestia. Cele 6 tigari au fost trimise Laboratorului de Analize Fizico-Chimice din cadrul Centrului Zonal Cluj-Napoca, pentru a se stabili natura acestora. in prezent, tinerii sunt internati pentru cura de dezintoxicare, urmand un tratament de specialitate adecvat. Fata de tanarul asupra caruia s-au gasit tigarile a fost inceputa urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic si consum de droguri, cauza fiind declinata in favoarea DIICOT - Serviciul Teritorial Tg. Mures. Cercetarile vor fi continuate impreuna cu procurorul desemnat, pentru stabilirea intregii activitati infractionale si identificarea persoanelor de la care provin drogurile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: