Nou sistem de extragere la Loto 6 din 49 şi bilete mai scumpe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loteria Română modifică sistemul de joc şi preţul biletelor. Compania pune la dispoziţia jucătorilor, începând din aceasta lună, un nou sistem loteristic dezvoltat şi implementat „in-house” de către companie, prin resurse proprii.

De asemenea, biletele s-au scumpit începând cu data de 6 noiembrie, când au fost puse la vânzare bilete cu mai multe culori: roşu, mov, portocaliu şi albastru. Prin urmare, biletul este acum verde la 6/49 şi o variantă simplă costă 5 lei la care se adaugă 0,5 lei. 

Potrivit digi24.ro, Loteria Română nu a făcut niciun fel de anunţ oficial referitor la scumpire. 

Avantajele noului sistem loteristic SILOR

În ceea ce priveşte noul sistem loteristic denumit SILOR (Sistem Loteristic Românesc), el înlocuieşte vechiul sistem care opera din 1993. 

Noul sistem a fost dezvoltat de specialiştii de la Loteria Română şi presupune şi noi terminale de joc precum şi un nou sistem central. 

Totodată, sistemul va permite Loteriei Române să îşi dezvolte portofoliul de produsă şi să introducă vânzările de bilete online. 

„Sistemul SILOR este realizat în totalitate de către specialiştii Companiei Naţionale «Loteria Română» S.A., prin resurse proprii, iar acest lucru este, cu siguranţă, un mare câştig pe termen mediu şi lung. Implementarea noului sistem era o necesitate şi reprezintă rezultatul unui efort susţinut, un pas important în dezvoltarea şi modernizarea companiei, în acord cu exigenţele tehnologiei actuale”, a declarat Ovidiu-Iulian Portariuc, director general la Compania Naţională „Loteria Română” S.A.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite